Informaţii Conferinţă

 

 

1. Comunicare

Limba oficială a Conferinței şi cursurilor aferente este româna. Website-ul evenimentului, www.zilelepsihiatriei.ro,  reprezintă forma de comunicare oficială cu participanții la manifestare, iar conținutul acestuia este ȋn permanentă actualizare.

 

2. Ȋnregistrare si plată

Ȋnregistrarea se realizează online pe website-ul evenimentului, iar plata taxelor de participare se face online prin card bancar. 

 

3. Formatul evenimentului

Modalitatea de organizare a  Zilelor Institutului de Psihiatrie „Socola” Iași va avea un format 100% virtual deoarece în perioada manifestării nu vor exista condiții de siguranță pentru desfăşurarea unei componente offline de eveniment.

 

4. Rezumate

Rezumatele vor putea fi transmise prin MyAbstract ȋn perioada ȋn care sesiunea de transmitere a rezumatelor este deschisă. Aceasta va ȋncepe ȋn data de 1 iulie 2021 şi se va finaliza ȋn data de 1 octombrie 2021. Notificările privind acceptarea/respingerea unui rezumat vor fi transmise până la data de 15 octombrie 2021. Mai multe informații legate de procedare de editare şi transmitere a rezumatelor vor fi comunicate odată cu deschiderea sesiunii.

 

5. Creditare EMC

Manifestările din cadrul Zilelor Institutului de Psihiatrie „Socola” Iași sunt creditate cu 24 de credite EMC de către Colegiul Medicilor din România (18 credite EMC Conferința şi 6 credite EMC cursul preconferință). Certificatele de participare cu credite EMC vor fi emise după ȋncheierea lucrărilor pe baza prezenței la manifestări şi vor putea fi generate din secțiunea dedicată a website-ului www.zilelepsihiatriei.ro, pe baza completării ȋn prealabil a chestionarului de evaluare a evenimentului.

Participanții care nu se califică pentru obținerea certificatelor cu credite EMC, dar ȋndeplinesc condiția de prezență, vor putea obține, la cerere, certificate de participare fără credite EMC.

 

6. Organizatori

Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” Iaşi

Colegiul Medicilor Iaşi

Asociația Română de Hipnoză Clinică, Relaxare și Terapie Ericksoniană

ANA – Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Iași

ACAR

 

 

 

 

Conținutul științific aferent acestei manifestări, prezent pe website-ul evenimentului, dar și pe alte canale de comunicare, este furnizat/validat de către beneficiar, Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași, care este proprietarul și responsabilul acestuia.