Acces Hibrid

Acum ai posibilitatea să urmărești prezentările lectorilor la un click distanță sau chiar în sala de conferință!

Anul acesta aduce o oportunitate excelentă de a privi înainte cu optimism. Întrucât manifestările științifice s-au transformat continuu în fața pandemiei COVID-19, credem că cea mai bună abordare pentru a merge mai departe este să fim îndrăzneți, să vedem provocările ca oportunități și să lucrăm împreună pentru a organiza întâlniri de discuții remarcabile.

Pe această cale, am lansat formatul hibrid!

Important de știut!

Pachetul de acces hibrid (acces total) permite accesul participanților la totalitatea activităților ce se vor desfășura în cadrul Zilelor Institutului de Psihiatrie „Socola”, 07-10 octombrie 2021, atât online, dar și în locația fizică de desfășurare, – , spre deosebire de pachetul de acces virtual 100% care permite participarea în format online webinar doar la activitățile care se vor desfășura în acest fel.

Cu toate acestea, în funcție de contextul pandemic din perioada desfășurării evenimentului Zilelor Institutului de Psihiatrie „Socola”, 07-10 octombrie 2021 la Iași, România, dar și a reglementarilor care vor fi în vigoare la acel moment, organizatorii își rezervă dreptul de a modifica sau anula activități, aranjamente sau oricare dintre componentele acestora (inclusiv elemente de program și de format de desfășurare, dar fără a se limita la acestea) si notificarea acestora celor înregistrați la manifestare cat de repede posibil în contextul respectiv.

Website-ul oficial al manifestării, www.zilelepsihiatriei.ro, este principalul mijloc de comunicare pe care toți cei interesați vor trebui să-l consulte pentru aflarea celor mai noi informații referitoare la desfășurarea evenimentului.

În cazul în care condițiile de la momentul desfășurării vor impune acest lucru, organizatorii ar putea fi nevoiți să implementeze o limită a numărului de participanți în locația fizică de desfășurare, astfel că participanții care au optat pentru pachetul de acces hibrid (acces total), dar depășesc limita stabilită vor fi transferați către pachetul de acces virtual 100%, iar diferența de valoare dintre cele doua taxe de participare va fi rambursată.

În cazul în care numărul de solicitări de participare în locația fizică a manifestării – depășește numărul de locuri disponibile, regula aplicată va fi „primul venit, primul servit”.

La locația Conferinței se pot aplica măsuri și verificări menite să minimizeze riscurile de transmitere a coronavirusului, iar organizatorii pot limita accesul participanților pe baza propriului regulament de organizare.

Upgrade

Participanții înregistrați pentru Pachetul de Acces Virtual 100% și care doresc să acceseze Pachetul Hibrid (Acces Total) pot face aici prin click aici.

Acces virtual 100%

Categorie

Până la 26 Septembrie 2021

După 26 Septembrie 2021

Medici primari, specialiști 300 lei 400 lei
Medici rezidenți 100 lei 150 lei
Psihologi 100 lei 200 lei
Asistenți Medicali 100 lei 200 lei
Studenți 50 lei 100 lei
Acces Hibrid

(Acces Total)

Medici primari, specialiști 400 lei 400 lei
Medici rezidenți 200 lei 200 lei
Psihologi 200 lei 200 lei
Asistenți Medicali 200 lei 200 lei
Studenți 100 lei 100 lei

 

Online sau la fața locului, te așteptăm alături de noi la Zilele Institutului de Psihiatrie „Socola” 2021!